Slide 1

Nationaal particulier verhuizen

Stressvrij verhuizen

Sta je op het punt om te verhuizen naar een nieuwe plek in Nederland? Ontdek hoe wij jouw verhuizing tot in de puntjes regelen, volledig afgestemd op jouw wensen.

Stressvrij particulier verhuizen

Ontzorgd verhuizen? Dat is bij ons het minimale. Wij bieden een compleet pakket aan verhuisdiensten, en bij ons betekent compleet ook écht compleet. Een verhuizing is namelijk meer dan het transport van spullen. We hebben oog voor elk detail, van het inpakken van de inboedel of het tijdelijk of langdurig geklimatiseerd opslaan van je huisraad tot het zorgdragen voor de eindschoonmaak.

Jouw eigen verhuiscoördinator

Tijdens het hele verhuisproces kun je altijd terugvallen op jouw eigen verhuiscoördinator, die alles regelt. Deze verhuiscoördinator stelt een team samen met specialisten en coördineert niet alleen de verhuizing zelf, maar ook alle andere betrokken partijen.

“Persoonlijke aandacht en een excellente uitvoering van jouw verhuizing vanaf het eerste contact tot de afronding van de verhuizing.”

Jeroen van den Berg, Business development manager

Van het verhuizen van je inboedel tot het aansturen van diverse partijen, wij regelen alles voor je. Uiteraard word je door jouw verhuiscoördinator op de hoogte gehouden van de voortgang.

Een particuliere verhuizing op maat

Iedere verhuizing is anders. Daarom gaan we ook graag eerst met je in gesprek om jouw wensen door te nemen, geheel vrijblijvend. Misschien zijn er wel zaken die je zelf al wilt oppakken om kosten te besparen of moeten we extra zorg dragen voor zeer kostbare items. Wat je wensen ook zijn, we bespreken ze tijdens het informatiebezoek en geven je daarin deskundig advies. 

Ik wil een informatiebezoek aanvragen

     

    Velden met een * zijn verplicht

     
     
    Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie.
    Binnen een werkdag ontvang je een reactie van ons.

    Hello, Hola, Konnichiwa!

    Heb je een tweede huis in het buitenland, moet je voor zakelijke doeleinden de grens over verhuizen of ga je definitief emigreren? Koninklijke De Gruijter & Co. is ook jouw specialist voor internationale verhuizingen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw verhuizing soepel en zonder problemen verloopt, ongeacht de afstand.