Slide 1
In het vliegtuig naar je nieuwe plek in het buitenland..

Internationaal particulier verhuizen

Stressvrij verhuizen

Sta je op het punt om te verhuizen naar een nieuwe plek in het buitenland? Ontdek hoe wij jouw verhuizing tot in de puntjes regelen, volledig afgestemd op jouw wensen.

Stressvrij particulier verhuizen naar het buitenland

Een verhuizing naar het buitenland kan een stressvolle aangelegenheid zijn. Zeker zonder de juiste begeleiding. Daarom bieden wij een compleet pakket aan verhuisdiensten, waarmee jij volledig ontzorgd aan je nieuwe leven in het buitenland kunt beginnen.  

Bij ons is een verhuizing namelijk meer dan het transport van spullen. We hebben oog voor elk detail, van het inpakken van de inboedel of het tijdelijk tot het langdurig geklimatiseerd opslaan van je huisraad. Bovendien kun je ervan op aan dat wij op de hoogte zijn van alle wetten en regels in het land van bestemming. Geen verrassingen dus!

Jouw eigen verhuiscoördinator

Gedurende het hele verhuisproces staat jouw verhuiscoördinator klaar om alles te organiseren, alsof het een persoonlijke assistent is. Deze verhuiscoördinator stelt een team van specialisten samen en coördineert niet alleen de verhuizing zelf, maar ook alle andere betrokken (buitenlandse) partijen.

Internationale particuliere verhuizing op maat

Iedere verhuizing is anders. Daarom gaan we ook graag eerst met je in gesprek om jouw wensen door te nemen, geheel vrijblijvend. We kunnen ons voorstellen dat je wel alvast een kostenindicatie wilt hebben van jouw verhuizing naar het buitenland. Vul onderstaande calculator in en ontvang direct een schatting van de verhuiskosten van ons! 

Prijsindicatie

Vul in vier korte stappen ons prijsindicatieformulier in en ontvang direct een transparante schatting van jouw verhuiskosten.

Dit geldt alleen voor verhuizingen binnen het vaste land Europa. Voor een overzeese verhuizing verzoeken wij je om bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Uit hoeveel personen bestaat het huishouden?

In wat voor soort woning woont u momenteel?

Wat is de afstand van deur tot deur tussen de oude en nieuwe woning?

Laat je gegevens achter

Wij gebruiken dit e-mailadres enkel om het resultaat naar u te mailen. Wil je graag dat we ook telefonisch contact opnemen? Vul dan ook het optionele telefoonnummer veld in.

Hartelijk dank!

We sturen je de details van je aanvraag direct toe.

De volgende diensten zijn inbegrepen in de prijsindicatie

  • Beschikbaar stellen van (alle benodigd) professioneel en recyclebaar pakmateriaal
  • Eenmalige voorlevering van dozen op het huidige woonadres
  • Demontage van meubilair, zoals genoteerd tijdens het bezoek
  • Vakkundig inpakken van alle te verhuizen goederen, waar van toepassing
  • Speciale verpakkingsaandacht voor breekbare goederen waaronder servies & glaswerk
  • Omwikkelen van meubilair & andere grote items in schone en reukvrije papieren verhuisdekens
  • Opstellen van een professionele, Engelstalige, genummerde inventarislijst
  • Hangkleding wordt verhuisd in zogeheten garderobedozen (tenzij anders aangevraagd)
  • Inladen van de gehele inboedel in een lucht geveerde verhuiswagen
  • Vertrek en terugkeer van onze vrachtwagen op normale weekdagen en binnen de wettelijke rijtijdenwetgeving
  • Tolkosten waar van toepassing
  • Standaard douane invoer- / uitvoerformaliteiten, indien van toepassing
  • Uitladen en plaatsen van de goederen en dozen in de gewenste vertrekken
  • Montage van de eerder door het verhuisbedrijf gedemonteerde meubelstukken

Dank voor het invullen van het indicatieformulier. De getoonde prijs is enkel een indicatieve prijs en de voorwaarden naast de getoonde prijs zijn van toepassing. In je mailbox vindt je een bevestiging van de indicatieve prijs. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Relocation services

De overtreffende trap van volledig ontzorgd verhuizen naar het buitenland ervaar je met onze Relocation Service. Dan zorgen wij ervoor dat écht alles wordt geregeld. Van het inpakken van je inboedel tot het regelen van visums, net als het vinden van de juiste scholen voor je kinderen en het openen van nieuwe bankrekeningen. Wij regelen alles, zodat jij en je gezin zorgeloos kunnen starten aan dit nieuwe avontuur. Volledig op maat, afgestemd op jouw wensen en die van je gezin.

Bij ons is een verhuizing namelijk meer dan het transport van spullen. We hebben oog voor elk detail, van het inpakken van de inboedel of het tijdelijk tot het langdurig geklimatiseerd opslaan van je huisraad. Bovendien kun je ervan op aan dat wij op de hoogte zijn van alle wetten en regels in het land van bestemming. Geen verrassingen dus!