Over ons

Welkom bij De Gruijter & Co., waar we al sinds 1881 gespecialiseerd zijn in nationale en internationale verhuizingen. Wij regelen jouw verhuizing van begin tot eind, of je nu verderop in de straat gaat wonen of aan de andere kant van de wereld. En dat doen we al heel lang, heel goed.

De Gruijter historie. Verhuiswagen in zwart-wit fotografie.

Onze historie

Ons verhaal begint in 1881 toen L.C.B. de Gruijter en O. Smissaert het verhuisbedrijf De Gruijter & Co. oprichtten. Al snel na onze oprichting kregen we de prestigieuze opdracht om Koning Willem III te verhuizen van zijn paleis in Den Haag naar Paleis Het Loo in Apeldoorn. Het betekende het begin van een lange relatie met het Koninklijk Huis, waarbij we meerdere Oranjes tot volle tevredenheid hebben verhuisd. Het leverde ons in 1920 zelfs het predicaat ‘Koninklijk’ op. Sindsdien is ons pakket aan diensten groter geworden, maar altijd zijn we trouw gebleven aan onze oorsprong en onze toewijding aan perfectie.

Amsterdam, Frans van Mierisstraat 90-94

Het oude pand van De Gruijter & Co in Amsterdam aan de Frans van Mierisstraat 90-94

Onze missie

Bij Koninklijke De Gruijter & Co. streven we ernaar om jouw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Persoonlijk contact staat daarin centraal. Onze betrouwbaarheid, dienstbaarheid en kwaliteit behoren tot de kern van onze service. Wij willen dat je geniet van topservice, want van jouw tevredenheid krijgen wij energie!

Onze visie

Wij hebben een duidelijke visie voor de toekomst: de beste verhuisservice blijven. Onze klanten waarderen specialisme, aandacht en toewijding, en wij leveren dat met trots. Hoe groot of klein de opdracht ook is, onze medewerkers voeren de werkzaamheden uit met zorg, discretie, transparantie en inventiviteit. Wij bouwen aan duurzame relaties met zowel onze klanten als onze partners. We opereren met respect voor mens, milieu en maatschappij en behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden.

Het koninklijk wapen van het koninkrijk der Nederlanden
  • Meer dan 140 jaar ervaring
  • Empatisch
  • Betrouwbaar
  • Dienstbaar
  • Discreet
  • Inventief
  • Duurzaam

Wij helpen graag met jouw verhuizing.

De Gruijter & Co.

A. van Leeuwenhoekweg 50

2408 AN Alphen aan den Rijn

Nederland

Contact opnemen

    Door dit formulier te versturen bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en accepteer.