Slide 1
Totaal ontzorgd door onze relocation services.

Relocation services

Totaal ontzorgd

De Gruijter & Co. is jouw one-stop-shop voor al je verhuisbehoeften. Wij zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale verhuizingen. Onze Relocation Services gaan echter nog een stapje verder. Ontdek hier wat wij allemaal voor jou of je medewerkers regelen.

Het complete pakket

Verhuizen naar een ander land kan nogal overweldigend zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Bovendien is het ook wel erg lekker als iemand anders de verhuizing voor je regelt, niet waar? Daarom hebben we een uitgebreid pakket aan services die zorgt dat de verhuizing soepel en stressvrij verloopt en dat medewerkers een vliegende start hebben in hun nieuwe thuisland. Met andere woorden: wij de rompslomp, jij de transparante informatie en efficiënte updates over de voortgang.

Relocation Services

Met onze Relocation Services verzorgen wij behalve de verhuizing zelf, ook alle zaken die bij een internationale verhuizing komen kijken. Denk aan het regelen van een visum tot de nieuwe woning een echt ‘thuis’ maken tot het uitzoeken van scholen voor de kinderen.

De bovenstaande infographic toont het proces van onze relocation services en toont elke stap vanaf het eerste adviesgesprek tot de voltooiing van de verhuisopdracht.

Relocation Services - wat kun je van ons verwachten?

  1. Needs analyses: We beginnen met het in kaart brengen van de behoeften van de klant voor een op maat gemaakt relocatieplan.
  2. Settling in Services (Nederland): Deze diensten zijn cruciaal voor een soepele overgang naar je nieuwe omgeving.
    • Nederlands burgerservicenummer: Verkrijg je persoonlijke identificatienummer (BSN) voor alle officiële zaken.
    • Registratie bij lokale gemeenten: Zorg ervoor dat de immigratiestatus van je gezin in orde is en goed geregistreerd staat.
    • Open een Nederlandse bankrekening, met de mogelijkheid om aansprakelijkheids- en woongerelateerde verzekeringen te bespreken voor een probleemloze financiële start in Nederland.
    • Registratie bij arts/tandarts: Krijg begeleiding bij het inschrijven bij een dokter en tandarts en bij het navigeren door het Nederlandse gezondheidszorgsysteem.
    • Rijbewijs: Hulp bij het omwisselen van je rijbewijs, indien nodig, om te voldoen aan de Nederlandse regelgeving.
  3. Visa en immigratie assistence: We helpen bij het regelen van het papierwerk en de vereisten.
  4. Een tijdelijk onderkomen: Een comfortabele plek voor jou terwijl jij settled. Ideaal voor expats of nieuwkomers.
  5. Home Search: We helpen bij het vinden van een huis dat aan de wensen voldoet, past in het budget, in het gekozen gebied.
  6. School Search: Hulp bij het vinden van scholen voor je kinderen. Zorgen voor een soepele overgang voor het hele gezin.
  7. 30% regeling (Nederland): Deskundig advies over belastingvoordelen voor expats. Maximaliseer uw financiële voordeel.
  8. Internationale & lokale verhuisdiensten: Vertrouw erop dat we je spullen met zorg behandelen tijdens je verhuizing, van deur tot deur.
  9. Opslag: Veilige opslagoplossingen voor je spullen, inclusief voertuigen. Kortetermijn- of langetermijnopties zijn beschikbaar.

 

Nog veel meer!

Gas, elektriciteit, water en internet: Richt je huis met gemak in. Hulp bij mobiele telefoonabonnementen, openbaar vervoer, sport- en culturele clubs: Start snel op in het land van bestemming.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Uitmuntende kwaliteit

Onze diensten zijn volledig afgestemd op het vooraf vastgestelde beleid van uw organisatie. Of je nu één werknemer of een heel gezin verhuist, wij zorgen ervoor dat alles binnen het afgesproken kader blijft. De werkgever neemt de beslissingen en wij verzorgen alle communicatie met de werknemer. De volgende aspecten van het werken met ons garanderen een service van topkwaliteit:

  • Professionele begeleiding – Koninklijke De Gruijter & Co. verzorgt al meer dan 140 jaar internationale verhuizingen en relocation services.
  • Ondersteuning op maat – We begrijpen dat jouw behoeften of die van jouw organisatie uniek zijn en staan klaar om onze services hierop aan te passen.
  • Peace of mind – We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit op meer dan 200 criteria om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke verhuis- en relocation services leveren.

Wij bieden je graag relocation services aan.

De Gruijter & Co

A. van Leeuwenhoekweg 50

2408 AN Alphen aan den Rijn

Nederland

Neem contact met ons op

    Door dit formulier te versturen bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en accepteer.