De Gruijter & Co

Slide 1
Emigreren naar Sydney

Verhuizen naar Australië

Going down under

Sta je op het punt om als expat of particulier naar Australië te verhuizen? Dan ben je vast benieuwd wat er allemaal op je af gaat komen, want emigreren is natuurlijk niet niks. Bij de Koninklijke De Gruijter & Co. staan we klaar om je te helpen met jouw verhuizing naar Down Under.

Met jarenlange ervaring in internationale verhuizingen, waaronder van en naar Australië, zijn wij jouw ideale verhuispartner. Als erkende verhuizer en lid van FIDI, het grootste internationale netwerk van verhuis- en relocatiebedrijven, kun je bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wanneer je met Koninklijke De Gruijter & Co. naar Australië verhuist, hoef jij je verder geen zorgen te maken. De gehele internationale verhuizing naar Australië wordt van deur tot deur geregeld. Onze verhuisservice bevat onder andere:

  • Het veilig verpakken van je inboedel voor een veilig transport;
  • Het transport van deur tot deur;
    zorg dragen voor alle douaneformaliteiten;
  • Zorgen dat het papierwerk juist wordt afgehandeld;
  • Tijdelijke of langdurige opslag van jouw inboedel (indien nodig).
  • Tijdelijke of langdurige opslag van je auto en/of motor

Naar Australië… Wat moet ik weten?

Letterlijk naar de andere kant van de wereld verhuizen! Australië is een bijzonder land en prachtig om in te wonen. Toch zijn er een aantal zaken waar je vooraf goed van op de hoogte moet zijn.

  • In Australië wordt gebruik gemaakt van 240v stroomnetwerk, terwijl Nederland een 220v netwerk heeft. Zorg ervoor dat je de juiste adapters hebt of overweeg nieuwe apparatuur in Australië te kopen. Overweeg daarom om oude apparaten in Nederland te laten, aangezien deze niet goed overweg kunnen met een hogere netspanning.
  • Het importbeleid in Australië is zeer streng. Helemaal als het gaat om levende dieren. Het meenemen van je huisdier naar Australië is mogelijk, maar vereist een zorgvuldige planning. Minimaal vijf maanden van tevoren moet je bij de Australische douane aangeven dat je een huisdier meeneemt. Na aankomst zal je huisdier minimaal 30 dagen in quarantaine moeten blijven.
  • Om in Australië te mogen wonen en werken heb je een ‘Skilled Migrant’ visum nodig. Dit is het bewijs dat je een bijdrage levert aan de Australische economie. Je wordt getoetst, op bijvoorbeeld taal en opleiding, en met voldoende punten krijg je permissie voor een verblijfsvergunning.

Jouw persoonlijke verhuiscoordinator

Bij Koninklijke De Gruijter & Co. krijg je een persoonlijke verhuiscoördinator die je voor, tijdens en na de verhuizing bijstaat. Deze ‘personal assistant’ zorgt ervoor dat alle zaken rondom je emigratie naar Australië goed voorbereid en geregeld zijn.

Gratis prijsindicatie op maat

Voor een transparante inschatting van de kosten voor je verhuizing naar Australië vraag je eenvoudig en gratis een vrijblijvende offerte aan. Jij geeft aan wat je plannen en wensen zijn, en vervolgens maken wij een berekening.

Verhuis informatiebezoek aanvragen

Wil je meer weten over je verhuizing naar Australië? Vraag dan een gratis en vrijblijvend verhuis informatiebezoek aan. Tijdens dit bezoek bespreken we jouw persoonlijke wensen en voorzien we je van alle benodigde informatie voor een succesvolle verhuizing. Neem contact met ons op via het online contactformulier of bel ons op +31 (0)85 124 65 60. Bij Koninklijke De Gruijter & Co. maken we van jouw verhuizing een zorgeloze en perfecte ervaring.