De Gruijter & Co

Slide 1
Canadese vlag, verhuizen naar Canada

Verhuizen naar Canada

Ottawa, Toronto, Montreal of Vancouver?

Ga je verhuizen naar Canada? Wat tof! Dan ben je vast benieuwd wat je allemaal te wachten staat voor en tijdens de verhuizing. Geen zorgen, bij de Koninklijke De Gruijter & Co. staan we klaar om je te helpen met jouw verhuizing naar Canada.

Met jarenlange ervaring in internationale verhuizingen, waaronder ook van en naar Canada, zijn wij jouw ideale verhuispartner. Als Erkende Verhuizer en lid van FIDI, het grootste internationale netwerk van verhuis- en relocatiebedrijven, kun je bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Verhuizen naar Canada

Canada staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, meren, maple syrup, de bergen en natuurlijk hun eindeloze gastvrijheid. Mooi vooruitzicht dus, als je ernaartoe gaat verhuizen. Toch komt er een hoop bij kijken als je naar een ander land gaat verhuizen. Er moet een hoop geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de zorg, belastingen, verblijfsvergunningen, scholen voor de kinderen en ga zo maar door. Geen zorgen, wij helpen je op weg.

Een visum aanvragen

De internationale verhuizing is ‘slechts’ één van de zaken die je moet regelen wanneer je naar Canada gaat emigreren. Bijvoorbeeld het aanvragen van een visum voor Canada. Er zijn verschillende visums en ook verschillende doorlooptijden: 

  • Business Class – voor ondernemers en investeerders
  • Skilled Worker Class – voor werknemers
  • Family Class – voor sponsering van dichtbij zijnde familie leden als partner of ouders
  • Tijdelijke visums – tijdelijke werknemers, studenten en bezoekers, toeristenvisum (eTA)

Dit kan variëren van 1 tot 3 maanden voor een tijdelijk visum en tot 12 maanden voor een permanent visum. De aanvraag voor een Business Visum kan zelfs 24 maanden duren. Deze doorlooptijden gelden voor mensen met de Nederlandse nationaliteit. Gelukkig zijn er visumspecialisten die je kunnen helpen met het aanvragen van een visum voor Canada. Een van deze specialisten is Visa4you; zij hebben de specialistische kennis en ervaring in huis om jou te helpen. 

Jouw verhuizing naar Canada

Bij Koninklijke De Gruijter & Co. bieden we een uitgebreid pakket aan diensten om jouw verhuizing naar Canada zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze services omvatten onder andere:

  • Douaneformaliteiten: Wij regelen alle benodigde documenten en formaliteiten voor een probleemloze douaneafhandeling.
  • In- en Uitpakken: Ons team pakt jouw eigendommen zorgvuldig in en uit zodat alles veilig aankomt.
  • Verpakken voor Internationaal Transport: Wij gebruiken de beste verpakkingsmaterialen om je spullen te beschermen tijdens de reis. 
  • De- en montage werkzaamheden: De verhuizers hebben het gereedschap en de kennis om bedden, tafels en kasten te de- en monteren daar waar nodig. Dit is onderdeel van onze Relocation service.
  • Persoonlijke verhuiscoördinator: Je krijgt een dedicated verhuiscoördinator die je door het hele proces begeleidt. 
  • Opslag: Tijdelijke of langdurige opslag van je inboedel, kunst, antiek, motor of auto in beveiligde en geconditioneerde omgevingen. 
  • Transport van voertuigen en huisdieren: Wij zorgen voor het verhuizen en importeren van je auto, motor en huisdieren.

    Jouw persoonlijke verhuiscoordinator

    Bij Koninklijke De Gruijter & Co. krijg je een persoonlijke verhuiscoördinator die je voor, tijdens en na de verhuizing bijstaat. Deze ‘personal assistant’ zorgt ervoor dat alle zaken rondom je emigratie naar Canada goed voorbereid en geregeld zijn.

    Gratis prijsindicatie op maat

    Voor een transparante inschatting van de kosten voor je verhuizing naar Canada vraag je eenvoudig en gratis een vrijblijvende offerte aan. Jij geeft aan wat je plannen en wensen zijn, en vervolgens maken wij een berekening.

    Verhuis informatiebezoek aanvragen

    Wil je meer weten over je verhuizing naar Canada? Vraag dan een gratis en vrijblijvend verhuis informatiebezoek aan. Tijdens dit bezoek bespreken we jouw persoonlijke wensen en voorzien we je van alle benodigde informatie voor een succesvolle verhuizing. Neem contact met ons op via het online contactformulier of bel ons op +31 (0)85 124 65 60. Bij Koninklijke De Gruijter & Co. maken we van jouw verhuizing een zorgeloze en perfecte ervaring.